NucleoSpin 96 Food nr kat.740976.2 / 740976.4 / 740976.24
NucleoSpin 96 Food nr kat.740976.2 / 740976.4 / 740976.24
Specyfikacja
Parametr | Wartość |
---|---|
Wykonanie | Ręczna bądź automatyczna izolacja (HTP) |
Format | Płytki 96-dołkowe |
Rozmiar próbki | < 200 mg żywności / paszy |
Pojemność wiązania | 30 μg |
Wydajność | 0,1 – 10 μg (200 mg żywności) |
Objętość elucji | 100 – 200 μL |
Wielkość fragmentu | 300 bp – ok. 50 kbp |
Czas izolacji | 120 min / płytka (bez lizy) |
Dane do zamówienia
Produkty powiązane
Nazwa produktu | Numer katalogowy | Zawartość opakowania / Ilość izolacji | |
---|---|---|---|
MN Wash Plate | 740479 | 4 szt. | |
MN Wash Plate | 740479.24 | 24 szt. | |
NucleoVac Vacuum Regulator | 740641 | 1 szt. | |
NucleoVac 96 Vacuum Manifold | 740681 | 1 szt. |
Informacje o produkcie
Zestaw do izolacji NucleoSpin 96 Food - nr katalogowy 740976.2 - 2×96 izolacji
Zestaw do izolacji NucleoSpin 96 Food - nr katalogowy 740976.4 - 4×96 izolacji
Zestaw NucleoSpin 96 Food firmy MACHEREY-NAGEL to izolacja DNA z wykorzystaniem płytki 96-dołkowej z przetworzonej żywności, soi (mleko, mąka), czekolady, płatków zbożowych, mięsa i pasz z technologii membrany krzemionkowej.
Właściwości: