Specyfikacja

Parametr Wartość
Wykonanie Ręczna bądź automatyczna izolacja (HTP)
Format Płytki 96-dołkowe
Rozmiar próbki < 200 mg żywności / paszy
Pojemność wiązania 30 μg
Wydajność 0,1 – 10 μg (200 mg żywności)
Objętość elucji 100 – 200 μL
Wielkość fragmentu 300 bp – ok. 50 kbp
Czas izolacji 120 min / płytka (bez lizy)

Dane do zamówienia

Nazwa produktu Numer katalogowy Ilość izolacji MSDS
NucleoSpin 96 Food 740976.2 2 × 96
NucleoSpin 96 Food 740976.4 4 × 96
NucleoSpin 96 Food 740976.24 24 × 96

Produkty powiązane

Nazwa produktu Numer katalogowy Zawartość opakowania / Ilość izolacji
MN Wash Plate 740479 4 szt.
MN Wash Plate 740479.24 24 szt.
NucleoVac Vacuum Regulator 740641 1 szt.
NucleoVac 96 Vacuum Manifold 740681 1 szt.

Informacje o produkcie

Zestaw do izolacji NucleoSpin 96 Food - nr katalogowy 740976.2 - 2×96 izolacji
Zestaw do izolacji NucleoSpin 96 Food - nr katalogowy 740976.4 - 4×96 izolacji

Zestaw NucleoSpin 96 Food firmy MACHEREY-NAGEL to izolacja DNA z wykorzystaniem płytki 96-dołkowej z przetworzonej żywności, soi (mleko, mąka), czekolady, płatków zbożowych, mięsa i pasz z technologii membrany krzemionkowej.

Właściwości:

  • Zestaw NucleoSpin 96 Food może być stosowany do identyfikacji GMO lub składników zwierzęcych w żywności i paszach.
  • Liza próbki w buforze do lizy uzupełnionym Proteinazą K.
  • Oczyszczone DNA można zastosować bezpośrednio do PCR.
  • Izolacja DNA przy użyciu wirówki, próżni lub automatyczne.

INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES
Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej Polityka prywatności Rozumiem i akceptuję