Filtry membranowe, PORAFIL CA, octan celulozy

Zdjęcia

Dokumenty

Informacje o produkcie

PORAFIL CA to filtry z membraną z octanu celulozy. Charakteryzują się niską zdolnością wiązania białek. Można stosować w środowisku wodnym i alkoholowym. Membrany te są hydrofilowe. Mogą być stosowane do filtracji gorących gazów o temperaturze do 180 °C. Można je sterylizować.

Specyfikacja

Parametr Wartość
Format Filtry membranowe
Marka PORAFIL
Materiał CA, octan celulozy
Właściwości membrany Hydrofilowa
Kolor Biały
Średnica 13 mm, 25 mm, 47 mm, 50 mm, 90 mm, 100 mm, 142 mm, 220 mm
Średnica porów 0,2 µm, 0,45 µm, 0,8 µm
Stabilność temperaturowa 180 °C
Sterylność Nie
Substancje niebezpieczne Nie

Dane do zamówienia

Numer katalogowy ŚrednicaŚrednica porówZawartość opakowania
68000020013 13 mm0,2 µm100 sztuk
68000020025 25 mm0,2 µm100 sztuk
68000020047 47 mm0,2 µm100 sztuk
68000020050 50 mm0,2 µm100 sztuk
68000020090 90 mm0,2 µm50 sztuk
68000020100 100 mm0,2 µm25 sztuk
68000020142 142 mm0,2 µm25 sztuk
68000020220 220 mm0,2 µm25 sztuk
68000045013 13 mm0,45 µm100 sztuk
68000045025 25 mm0,45 µm100 sztuk
68000045047 47 mm0,45 µm100 sztuk
68000045050 50 mm0,45 µm100 sztuk
68000045090 90 mm0,45 µm50 sztuk
68000045100 100 mm0,45 µm25 sztuk
68000045142 142 mm0,45 µm25 sztuk
68000045220 220 mm0,45 µm25 sztuk
68000080013 13 mm0,8 µm100 sztuk
68000080025 25 mm0,8 µm100 sztuk
68000080047 47 mm0,8 µm100 sztuk
68000080050 50 mm0,8 µm100 sztuk
68000080090 90 mm0,8 µm50 sztuk
68000080100 100 mm0,8 µm25 sztuk
68000080142 142 mm0,8 µm25 sztuk
68000080220 220 mm0,8 µm25 sztuk

INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES
Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej Polityka prywatności Rozumiem i akceptuję