Gilzy ekstrakcyjne celulozowe

Celulozowe gilzy ekstrakcyjne MACHEREY-NAGEL występują w pięciu różnych typach. MN 645 to standardowy gatunek do większości zastosowań, MN 645 D mają pokrywę zabezpieczającą przed wypływaniem próbki, MN 645 F są bardziej gęste, a MN 645 W są mniej gęste niż standardowe. MN 645 R przeznaczone są do analizy pyłów.

Nazwa Produktu Typ Opis
Gilzy ekstrakcyjne, MN 645, standardowe, celulozowe MN 645 Gilzy ekstrakcyjne MN 645 wykonane z czystej celulozy o standardowej jakości.
Gilzy ekstrakcyjne, MN 645 D, z wieczkiem, celulozowe MN 645 D Gilzy ekstrakcyjne MN 645 D z wieczkiem zapobiegającym stratę zawartości.
Gilzy ekstrakcyjne, MN 645 E, do automatycznych ekstraktorów Soxhlet MN 645 E Gilzy ekstrakcyjne MN 645 E specjalne wykonanie aby spełniać wymagania nowoczesnych zautomatyzowanych aparatów Soxhleta. Oferowane są gilzy pasujące do wszystkich dostępnych systemów na rynku, np. Gerhardt Soxtherm, FOSS Tecator Soxtec, Büchi i VELP. Gilzy idealnie pasują do odpowiednich ekstraktorów gwarantując najlepsze dopasowanie i najprostsze użycie. Odpowiednie do oznaczania zawartości tłuszczy wolnych w żywności i pokarmach, oznaczania zawartości oleju w produktach oleistych i wielu innych ekstrakcji.
Gilzy ekstrakcyjne, MN 645 F, większa gęstość, celulozowe MN 645 F Gilzy ekstrakcyjne MN 645 F wykonane z celulozy, o większej gęstości niż MN 645.
Gilzy ekstrakcyjne, MN 645 R, z kołnierzem, celulozowe MN 645 R Gilzy ekstrakcyjne MN 645 R z kołnierzem uszczelniającym i wgłębieniem na dwa palce po przeciwnej stronie kołnierza, do oznaczania pyłu w gazach przemysłowych, spalinach i powietrza w pomieszczeniach.
Gilzy ekstrakcyjne, MN 645 W, zwiększona przepuszczalność, celulozowe MN 645 W Gilzy ekstrakcyjne MN 645 W wykonane z celulozy, o większej przepuszczalności niż MN 645.

INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES
Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej Polityka prywatności Rozumiem i akceptuję